De eerste twee deelnemers aan het kokerblikproject; natuurfotograaf Wierd Snijder overhandigt een bijzondere foto van een lampionplant aan burgemeester Roel Sluiter.
Derde deelnemer is Marten Alkema, hij ontving een kleurrijk schilderij uit handen van burgemeester én kunstschilder Roel Sluiter.

 

 

 

 

Vierde deelneemster is Gitta Overmaat. Zij ontving een schilderij van Marten Alkema en heeft het al ingelijst aan haar muur hangen. Ik word er heel vrolijk van vertelde ze aan het kunstcollectief.
Era Copier is de vijfde deelnemer aan het kokerblikproject, zij staat rechts op de foto en neemt het stilleven van Gitta Overmaat in ontvangst.

 

 

Era Copier geeft haar kunstwerk aan zesde deelneemster, Tanja van Abbema.

 

 

Zevende deelneemster is Ida Meertens, rechts op de foto. Zij ontving een werk (dat op de achtergrond al hangt) van Tanja van Abbema.
Achtste deelnemer is Herman van der Made, op de foto poseert hij met het werk dat hij van Ida Meertens kreeg.

 

Cathrine Ockernahl is alweer de negende deelneemster. Cathrine is een Noorse kunstenares die poseert met het kunstwerk dat zij van Herman van der made kreeg.
Het is september 2019 en helemaal op schema de 10e deelneemster Els Jansma (links op de foto) ontvangt het kunstwerk van Cathrine.
Els Jansma maakte een prachtig schilderij voor Trees Penters, alweer de elfde deelneemster aan dit kunstproject.
Trees Penters maakte een uniek bewerkte doek voor Narcis la Coq, twaalfde deelneemster aan het kokerblikproject.
Narcis la Cog (artiestennaam van Edith Haan) voorzag een sierlijke platelen vaas van een afbeelding van het Harlinger station voor Margarita Nicolaas, dertiende deelneemster! Daarmee is het kokerblikproject over de helft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Margarita Nicolaas maakte een kleurrijke tekening voor kunstenares/schrijfster Nicolette Koot
Jacob Roorda (15e deelnemer alweer!) kreeg van Nicolette Koot een ‘still’ uit het filmpje dat op YouTube in zijn geheel te zien is onder de titel: ‘papier dansante’.